FAQ

Hva brukes Zopiklon til?

Zopiklon er et legemiddel som brukes til behandling av søvnløshet, en vanlig søvnforstyrrelse som rammer mange mennesker i Norge. Det er den generiske versjonen av legemiddelet Zimovane. Generiske medisiner er trygge og effektive og er godkjent for bruk av FDA.

Trenger jeg resept for å kjøpe Zopiclone online?

Zopiclone sovepiller kan kjøpes online helt reseptfritt. Bare velg varen, legg den i handlekurven din, så leverer vi den rett til døren din.

Hvor lang tid tar Zopiclone å jobbe?

Zopiklon tabletter kan tas med eller uten mat, og effekten av medisinen vil oppstå på rundt 1 time. Ta denne medisinen kort tid før du sover, og forbered deg på hele 8 timers hvile.

Hvor mange Zopiclone kan jeg ta per natt?

Det anbefales å ta en dose av denne medisinen per natt, eller før søvn. Det anbefales ikke å prøve å holde seg våken etter inntak, planlegge søvn og unngå TV eller skjermer for å få det beste resultatet.

Har Zopiclone bivirkninger?

Det kan være noen bivirkninger av zopiklon som blir lagt merke til hvis du bruker denne medisinen feil. Forsikre deg om at instruksjonene som følger med medisinen følges riktig for å unngå reaksjoner. En vanlig bivirkning er døsighet om morgenen etter å ha tatt den. Dette kan løses ved å ta en lavere dose. Ikke bruk denne medisinen til korte lur.

Er zopiklon vanedannende?

For å unngå abstinens av zopiklon anbefales det å ha en behandlingsplan for medisinen, inkludert hvor mye av medisinen som skal tas, hvor lenge den skal brukes og en avvenningsperiode. Å ta en lavere dose reduserer risikoen for bivirkninger eller avhengighet. Denne medisinen brukes best i perioder på opptil 4 uker, men ikke lenger.

Hjelper zopiklon mot angst? 

Mange bruker zopiklon mot angst som en off-label medisinering. Når du bruker det til dette formålet, kan det være best å redusere dosen, men denne medisinen anbefales likevel ikke til bruk om morgenen. Ta det om natten før søvn for å lindre eventuelle angstsymptomer og la medisinen skape en avslappet, beroligende følelse.

Hvor lang tid tar det før medisinen min blir levert? 

Bestillinger til Norge leveres i løpet av 4-7 virkedager innenfor storbyområdene. Irland og EU vil motta sine medisiner i løpet av 5-7 virkedager. Alle bestillinger pakkes og sendes fra vårt anlegg i Norge, slik at vi kan levere ved hjelp av pålitelige partnere.

Er betalingen min beskyttet?

Betalinger på dette nettstedet er beskyttet ved hjelp av 128-biters kryptering for å sikre at alle data er trygge når du foretar et kjøp. Når du foretar en betaling, bruker dette nettstedet et beskrivelsesnavn for å sikre kundens personvern. Vi vil aldri avsløre detaljene i et kjøp til noen finansinstitusjon eller leveringstjeneste. 

En hel natts tilfredsstillende søvn er aldri langt unna for folk som bruker vårt nettapotek. Kjøp zopiklon online i dag, og medisinene dine vil være på døren om noen få dager.