Vilkår

Dette nettapoteket gjør det mulig for våre kunder å få medisiner av høy kvalitet til eksepsjonelle priser, alt hjemmefra takket være vårt praktiske leveringssystem. Alle kunder som legger inn en bestilling på dette nettstedet, bekrefter ved kjøpet at de har lest og forstått disse bruksvilkårene. 

For å kjøpe produkter på dette nettstedet må brukeren være 18 år eller eldre. Dette bekreftes ved å foreta et kjøp. Det er underforstått at produktsidene på dette nettstedet kun er til informasjonsformål og på ingen måte er en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning. Kjøp av zopiklon sovepiller eller andre medisiner fra denne nettbutikken gjøres med full erkjennelse av følgende betingelser. 

  • Betalinger skal gjennomføres på nettstedet vårt gjennom en kryptert kjøpsprosess. All informasjon som oppgis må være korrekt. Eventuelle antydninger om svindel eller forsøk på tilbakebetaling etter at et kjøp er gjennomført, kan føre til at kunden blir nektet fremtidige kjøp. 
  • Leveringsdatoer er estimert etter beste evne, basert på informasjon fra våre leveringspartnere. Forsinkede bestillinger er ikke dette nettstedets ansvar. Kontakt leveringsselskapet for sporing av bestillinger. 
  • Før du bruker medisiner kjøpt på dette nettstedet for off-label behandling, inkludert zopiklon for angst, erkjenner kunden at de har konsultert en lege angående bruken. 
  • Kunden erkjenner at de har lest og forstått pasientinformasjonen som er gitt for det aktuelle produktet. 
  • Produktene som selges i denne nettbutikken skal brukes i henhold til anvisningene fra lege eller instruksjonene i pakningsvedlegget. Eventuelle reaksjoner forårsaket av bruk av disse medisinene er kundens ansvar. 
  • Ved bruk av legemidler som Zimovane skal kunden rådføre seg med lege om en strukturert behandlingsplan som inkluderer en avvenningsperiode for å sikre trygg bruk. 
  • Kunden erkjenner at bruk av kjøretøy eller maskiner etter bruk av denne medisinen skjer på eget ansvar. 
  • Kunden bekrefter at han/hun er klar over bivirkningene av zopiklon og er klar over riktig bruk av medisinen. 
  • Det er kundens eget ansvar å oppbevare medisinen på en sikker måte for å sikre at den er effektiv, samt å sørge for sikkerheten til eventuelle barn eller dyr.

Hvis du vil ha mer informasjon om bruken av disse legemidlene, kan du gå til produktsiden og lese pasientinformasjonen som finnes der. Enhver skade eller sykdom som oppstår ved bruk av medisinene som selges på dette nettstedet er kundens eget ansvar. Dette nettstedet kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle bivirkninger av medisinene som selges her. 

Hvis noen bivirkninger oppleves, for eksempel tilbaketrekning av zopiklon, bekrefter kunden at det er deres ansvar å besøke lege raskt for å sikre deres sikkerhet. For ytterligere informasjon om medisinene som selges på dette nettstedet, eller disse retningslinjene, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam via kontakt oss-siden på dette nettstedet.   

Når folk kjøper zopiklon online ved hjelp av dette nettstedet, bekrefter de at de forstår disse vilkårene og godtar dem i sin helhet.