Zopiclone vs Xanax

  • Jun 17, 2023
  • By: onlinezopiclone.com
Zopiclone vs Xanax

Begge disse medisinene brukes til å behandle forskjellige tilstander og faller inn i sine egne kategorier av medisiner. Alprazolam er det generiske navnet som er gitt til medisinen som er best kjent som Xanax. Det er den mest foreskrevne og brukte benzodiazepinmedisinen i verden, og brukes først og fremst til å behandle de som lider av angstlidelser; det brukes imidlertid off label for å behandle de som lider av søvnproblemer eller søvnløshet.

Zopiclone, som er mer kjent under merkenavnene Imovane eller Zimovane, tilhører gruppen Z-medisiner, ofte kjent som beroligende hypnotika eller ikke-benzodiazepin. Resepter på disse legemidlene gis oftest til pasienter som lider av søvnløshet eller har problemer med å sove. På samme måte som med off-label-bruken av førstnevnte, har denne medisinen vist seg å hjelpe de som lider av angstlidelser også.

Per saperne di più sul Erectal Problems

Er Xanax det samme som Zopiclone

Begge medisinene virker på kroppen og hjernen på samme måte, i de samme områdene. De slapper begge av og beroliger sinnet ved å øke tilstedeværelsen av nevrotransmitteren gamma-aminosmørsyre (GABA) i sentralnervesystemet. GABA bremser hjernens aktivitet ved å blokkere bestemte signaler i sentralnervesystemet. Denne reduksjonen i hjerneaktivitet er det som hjelper mennesker med angst, roe seg ned eller de med søvnløshet, sove.

Da Zopiclone-tabletter først ble markedsført i 1986, ble de opprinnelig markedsført som en forbedring av benzodiazepiner, men nyere studier viser at de er like gode som hverandre. De er begge veldig like i effekter og kan behandle lignende tilstander knyttet til angst og søvnløshet. Begge kan også brukes til å få musklene til å slappe av og forebygge kramper. Til tross for at disse medikamentene er molekylært forskjellige og tilhører hver sin legemiddelkategori, er virkningene deres nært beslektet.  

Forskjellen mellom Xanax og Zopiclone

Forskjellen mellom Zopiclone og Xanax kan være vanskelig å fastslå, men de har klare forskjeller, tilskrevet deres bruksområder. Zopiclone er primært foreskrevet for søvnproblemer, for eksempel; akutt, forbigående eller kronisk søvnløshet. Det er best til å behandle disse tilstandene da det varer 7-8 timer etter å ha tatt en dose. Det er dette som hjelper folk til å sove gjennom natten og få den hvilen de trenger for å fortsette livet. 

Xanax forskrives til personer som lider av angstproblemer, for eksempel tvangslidelser, generalisert angstlidelse og panikklidelse. Effekten av Xanax kjennes mye raskere og avtar raskt (etter ca. 5 timer). Dette gjør det til den perfekte medisinen for dem som prøver å håndtere angst og panikkanfall på dagtid. Det kan også brukes til å hjelpe dem som lider av angstindusert søvnløshet. Kliniske studier av Xanax eller Zopiclone viser at toleranse og avhengighet kan reduseres når pasientene veksler mellom medisinene.

Zopiclone vs Xanax: Bivirkningene

Når man ser på bivirkningene av Zopiclone eller Xanax, er det ikke mange forskjeller mellom de to. Det er kjent at bivirkningene av Zopiclone er ekstremt like motstykket. Brukere rapporterer døsighet, tretthet, hukommelsesproblemer og irritabilitet med begge medisinene. Disse bivirkningene avtar vanligvis av seg selv etter rundt 8 timer. Hvis de fortsetter deretter og blir et problem å håndtere, bør brukerne kontakte legen sin.

Begge disse medisinene har risiko for alvorlige allergiske reaksjoner med lignende symptomer som utslett, blemmer, hevelse og kløe. I sjeldnere tilfeller kan man få hevelser i ansiktet og halsen eller tetthet i brystet, noe som kan føre til pustevansker. Hvis man opplever dette og problemet vedvarer, bør man kontakte legevakten.

Anmeldelser av Xanax vs Zopiclone

Et nettstedsanmeldelsessystem gir kundene en plattform for å publisere sine erfaringer med produktene de har kjøpt og tjenestene de har mottatt. Offentlige interaksjoner mellom nettapotek og kunder viser også at de er en pålitelig plattform. Netthandel har endret måten folk kjøper medisiner på. Mens man tidligere måtte bestille time og få resept, er dette ikke lenger tilfelle. Dette er grunnen til at mange velger å kjøpe Zopiclone online.

Kundeanmeldelser kan hjelpe nye kunder med å bestemme hva som vil være best for dem å behandle deres nåværende medisinske tilstander basert på førstehåndsinformasjon, fra tidligere brukere selv. Anmeldelser gir ikke bare brukerne hjelp, men de kan også gi innsikt for nettapoteker å jobbe for å utvikle og forbedre kundenes opplevelser. Selv blogger som denne kan påvirkes av slike anmeldelser.  

Bytte fra Zopiclone til Xanax trygt

De anbefalte bruksperiodene er forskjellige når man sammenligner Zopiclone og alprazolam. Normalt foreskrives Zopiclone-sovepiller bare mellom 2-4 uker med en avtagende periode mot slutten for å unngå abstinens fra Zopiclone. Sistnevnte kan foreskrives i så mye som 6 uker og bør inkludere den samme nedtrappingsplanen, bare i tilfelle. Begge har risiko for abstinenssymptomer som kan være svært vanskelige å håndtere, så det er viktig at de som bruker disse medisinene, gjør alt de kan for å forhindre dette.

Personer som lider av kronisk søvnløshet eller alvorlige angstlidelser som krever jevnlig bruk, velger å veksle mellom medisinene. På den måten minimerer de risikoen for abstinenser og unngår å bygge opp en toleranse mot medisinene. Begynn alltid med den laveste dosen som gir ønsket effekt, og øk dosen noe ved behov. Det er viktig å følge doseringsinstruksjonene i pakningsvedlegget når du tar nye medisiner.

Per saperne di più sul Erectal Problems

Hva er fordelene med Zopiclone eller Xanax?

Begge disse medisinene er godkjent av FDA og har vist seg å være til nytte for de som lider av angst og søvnløshet. Det er viktig at de som tar medisiner for disse tilstandene, gjør det som en del av en behandlingsplan som inkluderer sunne livsstilsendringer. Ved å sove til faste tider og spise et sunt, balansert kosthold samt trene, har pasientene større sjanse for å fikse de underliggende problemene som forårsaker disse tilstandene. 

Hvis du ønsker å kjøpe Zopiclone eller andre søvn-, angst- eller smertestillende medisiner, gjør det her på www.onlinezopiclone.com reseptfritt.

dr_stephanie lawrence
Anmeldt av:

Dr Stephanie Lawrence

Dr. Stephanie Lawrence sin bemerkelsesverdige reise innen medisin har ført henne til å bli en verdsatt konsulent ved vårt nettapotek. Hennes omfattende kunnskap og engasjement for helsevesenet har gjort henne til en sentral bidragsyter til plattformen vår, hvor hun styrker leserne våre med innsiktsfulle blogger og ekspertveiledning.

Related Blog Posts