Zopiclone Vs Zolpidem

  • Jun 17, 2023
  • By: onlinezopiclone.com
Zopiclone Vs Zolpidem

Til tross for at de er molekylært forskjellige stoffer, kommer begge disse fra samme klasse medisiner kjent som Z-medisiner, ikke-benzodiazepiner eller beroligende hypnotika. Begge disse medisinene ble opprinnelig patentert og produsert av selskaper som nå tilhører det franske farmasøytiske selskapet Sanofi-Aventis. Zopiclone er det generiske navnet på medisinen som vanligvis er merket som Zimovane, og Zolpidem er navnet på medisinen som er mest kjent som Ambien.

Begge virker ved å påvirke et kjemisk stoff i hjernen som kalles gammaminosmørsyre (også kjent som GABA). GABA bremser signalene i hjernen slik at brukeren føler seg mer avslappet og roligere. Sammen med benzodiazepiner, som også kan brukes til å behandle søvnløshet eller angst, kan disse medisinene ha negative effekter på REM-søvnen. Dette kan hindre brukerne i å oppnå en dyp søvntilstand. Kliniske studier viser at dyp søvn er viktig for læring, hukommelse og sunn utvikling av hjernen.

Per saperne di più sul Erectal Problems

Er Zolpidem det samme som Zopiclone

Begge er foreskrevet for kortvarig behandling av forskjellige typer søvnløshet som; akutt søvnløshet (1 ukes søvnproblemer eller mindre), forbigående søvnløshet (3 måneders søvnproblemer eller mindre) og kronisk søvnløshet (over 3 måneders søvnproblemer). De har mange likhetstrekk når det gjelder evnen til å hjelpe pasienter med å overvinne symptomer på insomni. Til tross for dette har studier også vist at de har potensial til å virke krampestillende, angstdempende og myorelakserende.

En omfattende dobbeltblindtest ble utført på borgere i Japan som konkluderte med at de er like gode som hverandre i behandlingen av søvnløshet, med svært små forskjeller. Når vi ser på disse medisinene, ser det ut til at de eneste tydelige forskjellene er dosestørrelser, anbefalt behandlingsvarighet, legemiddelform og halveringstid. Når vi ser på bivirkningene og abstinenssymptomene som brukerne har rapportert, ser det ut til å være svært små forskjeller.  

Forskjellen mellom Zolpidem og Zopiclone

Mange sliter med å finne forskjellen mellom Zopiclone og zolpidem, da de har samme effekter på kropp og sinn. Sistnevnte kommer i 5 mg eller 10 mg tabletter med umiddelbar frigjøring som varer 6-8 timer og foreskrives til de som har problemer med å sovne. Det finnes også i en tolagsform med kontrollert utløsning på 12,5 mg tabletter som varer i 8-10 timer. Denne CR-formen er for pasienter som har alvorlige problemer med å holde seg sovende gjennom natten. 

Zopiclone tabletter kommer vanligvis i enten 7.5 mg eller 10 mg filmdrasjerte piller. Det er ingen utvidet eller kontrollert frigjøringsform av denne medisinen, da den har en lengre virketid på rundt 8-9 timer. Behandling med denne medisinen varer normalt mellom 2-4 uker. Ettersom de har lignende effekter, kan det vanligvis komme an på personlig erfaring eller preferanse. Noen kan vurdere å bytte fra Zopiclone til zolpidem hvis resultatene av den nåværende behandlingen ikke er tilfredsstillende.

Zolpidem vs Zopiclone: Bivirkningene

Når man ser på bivirkningene av både zolpidem eller Zopiclone, er det mange likheter med noen forskjeller. For eksempel, med førstnevnte, rapporterte bare 5.8% av brukerne en bitter eller metallisk smak i munnen når de våknet. Med Zopiclone-sovepiller opplevde så mange som 40% denne bivirkningen. Bortsett fra dette er bivirkningene dokumentert for begge; døsighet, svimmelhet, depresjon og glemsomhet. 

I mer alvorlige tilfeller kan man oppleve hallusinasjoner, vrangforestillinger, hukommelsestap, redusert motorisk funksjon og kramper. Studier konkluderte med at Ambien viste færre tegn på rebound-søvnløshet og abstinenser, og at pasientene tålte det bedre enn andre Z-medisiner. De fleste bivirkninger forsvinner normalt i løpet av 8 til 10 timer, og det er normalt å føle tretthet om morgenen etter å ha tatt disse medisinene. 

Hvis bivirkninger av Zopiclone vedvarer eller blir vanskelige å håndtere, anbefales det sterkt at pasienter kontakter legen sin for å få hjelp og råd.  

Anmeldelser for Ambien vs Zopiclone

Når du surfer gjennom nettapoteker, kan brukere komme over anmeldelser som er lagt igjen av kunder som tidligere har tatt medisiner for behandling. Noen ganger kan disse brukeranmeldelser være en viktig del i å bestemme hvilken medisin som kan fungere best for dem. Ved å sammenligne brukeranmeldelser av zopiclone vs ambien, kan kundene vurdere egnetheten til begge medisinene til deres nåværende forhold og velge deretter.

Disse vurderingssystemene gir ikke bare kundene en mulighet til å dele sine erfaringer med medisiner for å hjelpe andre mennesker. De kan også hjelpe nettsteder med å utvikle og forbedre sine produkter og tjenester på riktig måte basert på tilbakemeldingene fra brukerne.  

Sikkerhetsprofil: Zopiclone vs Ambien

Begge medisinene er grundig testet før de ble lisensiert og godkjent av FDA. Dette betyr at de har vist seg å være trygge og effektive i behandling av søvnløshet hos voksne over 18 år når instruksjonene følges riktig. Personer som lider av; søvnapné, myasthenia gravis, alvorlig leversykdom eller luftveisproblemer bør ikke kjøpe Zopiclone eller andre Z-medisiner. 

Disse medisinene skal under ingen omstendigheter tas samtidig, da dette kan forsterke effekten. Hvis brukere føler seg døsige om morgenen etter å ha tatt disse medisinene, er det viktig at de unngår å kjøre bil eller bruke tunge maskiner. Oppbevar alltid disse medisinene ved 25 °C og utilgjengelig for barn. For å forhindre tilbaketrekning av Z-drug eller Zopiclone, bør brukerne alltid innlemme en nedtrappingsplan når de nærmer seg slutten av behandlingen med disse medisinene.

Per saperne di più sul Erectal Problems

Hvordan dra nytte av Zopiclone eller Zolpidem

Ved å følge en behandlingsplan og ta de laveste dosene som er mulig for å oppnå ønsket effekt, kan brukerne se frem til å gjenopprette sine naturlige søvn-våkne sykluser. Endringer som bør vurderes som en del av behandlingen av søvnløshet vil være; sove til samme tid hver dag, unngå sukker og koffein om kvelden og trene. Hvis du fortsetter med disse endringene etter behandlingen, kan du også forebygge sannsynligheten for ny søvnløshet.

Vårt kundeserviceteam jobber 24/7 via live chat og hotline og kan svare på e-post innen 24 timer. Hvis du ønsker å kjøpe Zopiclone online, vil tjenesten vår gi deg den tryggheten du trenger for å hvile lett. 

Besøk vårt pålitelige nettapotek på www.onlinezopiclone.com hvor du kan finne mange flere medisiner som brukes til å behandle søvn på vår produktside.

dr_stephanie lawrence
Anmeldt av:

Dr Stephanie Lawrence

Dr. Stephanie Lawrence sin bemerkelsesverdige reise innen medisin har ført henne til å bli en verdsatt konsulent ved vårt nettapotek. Hennes omfattende kunnskap og engasjement for helsevesenet har gjort henne til en sentral bidragsyter til plattformen vår, hvor hun styrker leserne våre med innsiktsfulle blogger og ekspertveiledning.

Related Blog Posts